Також дивіться новини на facebook.com

№ 104 від 27 березня 2019 року "Про календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на квітень-грудень 2019 року "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
27 березня 2019 року                                                                            № 104  
 

Про календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на квітень-грудень 2019 року

 

Відповідно до Закону України “Про фізичну культуру і спорт”, на виконання наказу начальника управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації від 27.12.2018 № 879 «Про затвердження Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Рівненської області на 2019 рік», Програми розвитку фізичної культури і спорту в Сарненському районі на 2018-2020 роки, схваленої розпорядженням голови райдержадміністрації від 01.09.2017 № 379 та затвердженої рішенням сесії районної ради від 10.11.2017 № 527 та з метою створення умов для реалізації в районі державної політики у сфері зміцнення здоров’я населення засобами фізичного виховання, фізичної культури та спорту, задоволення потреб у поліпшенні здоров’я, фізичному та духовному розвитку, подальшого розвитку фізичної культури і спорту в Сарненському районі, пошуку спортивного резерву, підготовки та участі збірних команд і окремих спортсменів району в обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях у квітні-грудні 2019 року:

1. Затвердити календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на квітень-грудень 2019 року (далі – Календарний план), згідно додатку.  

          2. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації:

2.1 забезпечити проведення змагань, турнірів, кубків, чемпіонатів, спартакіад, навчально-тренувальних зборів згідно Календарного плану та участь в районних, обласних, Всеукраїнських змаганнях спортсменів, тренерів, представників, керівників команд, клубів району відповідно до положень про кожен спортивний захід, затверджених у встановленому порядку.  

2.2 проводити роботу по оформленню необхідної документації відповідно до чинного законодавства для забезпечення здійснення витрат по проведенню фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів згідно Календарного плану.  

           3. Централізованій бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації на підставі отриманих підтверджуючих документів здійснювати видатки на проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів згідно Календарного плану.

         4. Запропонувати спортсменам, тренерам, представникам та керівникам спортивних команд, клубів району приймати участь у фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів згідно Календарного плану.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н.Параницю. 

                                                                                                                         
 
 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                         І.НАЗАРЕЦЬ