Також дивіться новини на facebook.com

№ 103 від 27 березня 2019 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води апаратом районної державної адміністрації, її структурними підрозділами, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету за КПКВК 7871010 «З"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

27 березня 2019 року                                                                                              № 103

 
 
Про ліміти споживання теплової і
електричної енергії, природного газу,
води апаратом районної державної адміністрації,
її структурними підрозділами, що фінансуються
за рахунок коштів державного бюджету
за КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої
влади у Рівненській області», на 2019 рік
 
 
 

       На виконання статті 51 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 20 березня 2019 року    № 226 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів установами і закладами, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету за           КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області»,                на 2019 рік», з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії бюджетних коштів:

         1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води на 2019 рік апаратом районної державної адміністрації та її структурними підрозділами згідно з додатками 1-4.

        2. Керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету:

        2.1. Наказами встановити щомісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у межах лімітів, визначених пунктом 1 цього розпорядження, завірені копії яких в установленому порядку подати до             05 квітня 2019 року відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації та енергопостачальним підприємствам.

        2.2. Забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та стовідсотковим їх фінансуванням.

         2.3. Про дотримання встановлених лімітів споживання інформувати відділ житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації щомісяця до 10 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 5.

          3. Рекомендувати керівникам КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради, ТОВ «Рівнегаз Збут», ТОВ «Рівненська обласна енергопостачальна компанія», ВП «Рівненсько-Тернопільське територіальне управління» філія «Центру будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівельних споруд» ПАТ «Українська залізниця», КП «Екосервіс» Сарненської міської ради забезпечити контроль за дотриманням встановлених лімітів і щомісяця до 10 числа наступного періоду інформувати райдержадміністрацію за формою згідно з додатком 5 у розрізі окремих споживачів.

          4. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації щомісяця до 10 числа наступного періоду подавати відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ і організацій району, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету по КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області».

         5. Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ та організацій – споживачів енергоносіїв.

          6. Відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації інформацію про стан виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 20 березня 2019 року № 226 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів установами і закладами, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету за КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області», на 2019 рік» подавати департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації щомісяця до 15 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 5.

         7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 

Виконуючий обов’язки голови адміністрації                                      І.НАЗАРЕЦЬ