Також дивіться новини на facebook.com

05.2019 - До відома осіб з інвалідністю, що перебувають на черзі на забезпечення путівкою на санаторно-курортне лікування.

  Постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2007 року № 150 «Про Порядок виплати деяким категоріям осіб з інвалідністю замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування» передбачена виплата компенсації особам з інвалідністю, якщо вони протягом трьох календарних років не одержували безоплатної путівки до санаторно-курортного закладу.  

       Дія цього Порядку не поширюється на осіб, інвалідність яких пов»язана з наслідками Чоронобильської катастрофи та дітей з інвалідністю.

    Підставою для виплати грошової компенсації за путівку є такі документи:

-         заява особи з інвалідністю про виплату грошової компенсації;

-         медична довідка за формою 070-о щодо необхідності забезпечення санаторно-курортним лікуванням;

-         посвідчення особи з інвалідністю. 

    Грошова компенсація за путівку у 2019 році виплачується в таких розмірах:

-         особам з інвалідністю 1та 2 групи – 393 грн.;

-         особам з інвалідністю 3 групи – 262 грн.

    Грошова компенсація за путівку особі з інвалідністю, яка працює (навчається), виплачується на підставі довідки з місця роботи (навчання) про те, що вона протягом трьох років не одержувала безоплатну санаторно-курортну путівку.

       За більш детальною інформацією звертатись в управління праці та соціального захисту населення за адресою: м.Сарни, вул.Демократична, 46, кабінет № 7.

 
 
Начальник управління                                                                       В.ДРИГАНЕЦЬ