Також дивіться новини на facebook.com

Сильні духом люди

    Традиційно, щорічно стартувала на Рівненщині сьома обласна (регіональна) спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу». У спартакіаді взяли участь 9 команд, серед який і команда Сарненського відділення. У кожного з учасників своя непроста історія. У різний час, за різних обставин, сталося лихо, що призвело до інвалідності, і змусило вже по-іншому будувати своє життя. Але це не зламало жодного з них, змусило виробити силу духу, волю до життя, знаходити і шляхи до виживання і прагнення фізичної активності. І нехай вони не професіонали в спорті, але здібності більшості з них примушують поважати їхню величезну жагу до життя.
   Дійство відбулося за організаціїуправління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області спільно з обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
    Змагання проходили з таких видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи.У свято спорту, неперевершеної віри у власні сили та невичерпні можливості вилилися ці змагання. Усі учасники спартакіади у кожному старті проявили азарт, оптимізм і волю до перемоги. Сьогодні ці люди доводять, що вони теж можуть активно жити і займатися спортом.
    Цей захід – яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен! Спортсмени, і вболівальники отримали масу позитивних емоцій від участі у змаганнях, відчуття командного духу та від спілкування одне з одним. На жаль хвилювання під час виконання програми спартакіади нерідко заважали зосередитись учасникам змагань та продемонструвати свою спортивну майстерність. Окремим спортсменам бракувало спортивного везіння. Проте, незважаючи на стан здоров’я, всі без виключення учасники змагань продемонстрували жагу до перемоги і безперечно всі вони переможці, адже вони не опустили руки і, незважаючи ні на що, продовжують рухатися далі, всі вони сильні духом.

Сарненське відділення УВД ФСС України у Рівненській області.