Також дивіться новини на facebook.com

На Сарненщині відзначили День Незалежності України

    24 серпня, на Центральній площі м. Сарни, відбулися святкові заходи з нагоди 28-ї річниці Дня Незалежності України. Для гостей свята була організована розважальна програма та святковий концерт за участю колективів та окремих виконавців району.
    З вітальним словом до жителів міста звернулися заступниця голови райдержадміністрації Наталія Параниця, заступник голови районної ради Микола Костецький, міський голова Світлана Усик.
   «Нам судилося стати учасниками творення сучасної української держави. Сьогодні перед нами стоять складні і великі завдання. Я впевнена, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави, адже   запорука успіху - у громадській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні громадян в єдиному прагненні – сумлінною працею покращити життя кожної людини.” – наголосила у своєму виступі Наталія Параниця. Зокрема, Наталія Миколаївна подякувала всім жителям району за плідну працю та побажала міцного здоров’я,   доброту, сімейного благополуччя та мирного неба над головою.