Також дивіться новини на facebook.com

В районі відбулися спортивні заходи з нагоди 28-ї річниці незалежності України

    24 серпня, з нагоди 28-ї річниці незалежності України та з метою залучення дітей та молоді до активного відпочинку, пропаганди здорового способу життя, в м.Сарни були проведені спортивні змагання з футболу, волейболу  та  шахів.  
    На волейбольному майданчику у парку Героїв Небесної Сотні відбувся турнір з волейболу. На початку змагань головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Михайлицький та голова Сарненської районної федерації волейболу Олександр Бурячинський привітали учасників з Днем Незалежності України, побажавши міцного здоров’я, миру, достатку, приємно та змістовно провести свій час. В запеклій боротьби чемпіоном турніру стала команда «Ветеран +» м.Сарни, друге місце посіла команда «Фаворит» м.Сарни, трійку призерів замкнули волейболісти з «Олімпа» м.Сарни.
    У фіналі кубку району з футболу серед юнаків другий рік поспіль перемогу здобули футболісти команди «Горинь» (с.Тутовичі), які з рахунком 3:2 перемогли своїх суперників з команди «Маяк» (с.Зносичі).
     На турнір з шахів зібралося 30 шахістів з Рівненської області. Спортсмени зіграли за швейцарською системою в 9 турів по 10 хвилин кожному учаснику на партію. Перше місце посів Максим Затирка (м.Костопіль), на другій сходинці розмістився Дмитро Андрєєв (смт.Володимирець), трійку призерів замкнув сарненський шахіст Віктор Параниця.