Також дивіться новини на facebook.com

№ 248 від 14 серпня 2019 року "Про затвердження протоколу від 05.08.2019 № 1 районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 
голови районної державної адміністрації
 
 

14 серпня 2019 року                                                                                  № 248

                                                                                        

Про затвердження протоколу від 05.08.2019 № 1 районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

 
 

Відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у  2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», з метою забезпечення реалізації права дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на житло, враховуючи рішення комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом      дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа:

1. Затвердити протокол від 05 серпня 2019 року № 1 районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа для надання пропозицій щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.

2. Визначити пропонованим напрямом спрямування субвенції з державного бюджету районному бюджету виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення десятьом особам з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов.

3. Врахувати, що відповідно до вимог чинного законодавства потреба в коштах на виплату грошової компенсації, обрахованої відповідно до формули, встановленої Порядком та умовами використання коштів, становить          360778 грн. на одну особу,  для десятьох осіб загальна сума пропозицій становить 3 607780 грн.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н. Параницю.

ПРОТОКОЛ № 1

 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                    Іван НАЗАРЕЦЬ