Також дивіться новини на facebook.com

В районі відбувся серпневий педагогічний форум

    28 серпня, в районному будинку культури, напередодні  нового навчального року,  відбувся   серпневий педагогічний форум. У роботі форуму  взяли участь  в.о. голови райдержадміністрації Іван Назарець, голова районної ради Руслан Серпенінов,  міський голова Світлана Усик, депутат обласної ради Людмила Мариніна, педагогічні працівники району.
    Відкрила освітянський форум начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Коркош.
    «Реальні зміни в освіті не відбудуться, якщо їх не буде впроваджувати мотивований кваліфікований учитель із високим суспільним статусом і належною заробітною платою. Тому, в районі в повній мірі виплачуються заробітна плата з доплатами, щорічна винагорода та премії вчителям. Районна влада сприяє створенню комфортних умов навчання, забезпеченню високого рівня інформаційного простору, та покращеному рівню матеріального забезпечення навчальних закладів», - сказав в.о. голови  райдержадміністрації Іван Назарець.
    Зокрема,  Іван Петрович привітав освітян   із початком нового навчального року, висловив вдячність за терпіння, мудрість, сумлінність у виконанні високої місії – виховання підростаючого покоління та побажав педагогам здоров’я, благополуччя, старанних та вдячних учнів, які в майбутньому будуть розбудовувати нашу країну.   
    В ході форуму кращих працівників освіти району  було нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грамотами та нагрудними знаками обласної ради, подяками міського голови.