Також дивіться новини на facebook.com

1 вересня – День підприємця

    Шановні підприємці Сарненщини! За традицією, у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. У цей день вся країна вшановує людей, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють бюджет міста та держави, що дає змогу вирішувати нагальні соціальні проблеми.
    З кожним роком підприємництво все більш активно проявляє себе в самих різних сферах нашого життя, залучаючи все більше енергійних, ініціативних людей. Бути підприємцем — це особливий труд, де успіх залежить від власних сил, розуму. Сьогодні за підприємництвом – майбутнє. Не секрет, що підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Ваша праця посідає важливе місце в економічному житті Сарненщини, помітно впливає на розвиток інноваційної діяльності району.
     Напередодні  вашого професійного свята від щирого серця дякую вам за сумлінну працю, наполегливість та високі досягнення. Щиро бажаю всім підприємцям району розвитку та втілення нових бізнес-проектів, оптимізму і невичерпної наснаги. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною. Щастя, здоров'я, миру і злагоди вам і вашим родинам!

Іван Назарець,
в.о.голови райдержадміністрації