Також дивіться новини на facebook.com

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

     Сьогодні в усіх школах району відзначається свято першого дзвоника, яке символізує початок нового навчального року. Це свято урочисте та хвилююче для всіх дітей та дорослих, адже воно приносить нові починання та прагнення до змін.  Це день коли відкриваються нові дороги у цікаве життя, наповнене дивовижними відкриттями, радістю пізнання і справжньою шкільною дружбою.
   Особливим стане цей день для дітей, які вперше прийдуть до школи: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.
    Від всієї душі хочеться побажати усім учням успіхів у навчальному процесі, гарних оцінок, цікавих занять, вірних товаришів. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.
    Щиро вдячний працівникам освіти, які плекають, виховують, навчають нові покоління, даруючи Україні перспективу на обране нами європейське майбутнє та процвітання нашого району. Зі святом вас усіх. З початком нового навчального року!
 
Іван Назарець,
в.о. голови райдержадміністрації