Також дивіться новини на facebook.com

14 вересня – День фізичної культури і спорту

    Шановні спортсмени, тренери, працівники спортивних організацій, ветерани та шанувальники спорту! Від щирого серця вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей!
   Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. Переконаний, що саме фізкультура і спорт є для людини джерелом здоров'я, чудового настрою й оптимізму.
   Сьогодні районна  влада приділяє неабияку увагу розбудові саме спортивної галузі, розуміючи, що лише за здоровою нацією – майбутнє України. З кожним роком в районі зростає популярність  масової фізичної культури, примножуються багаті спортивні традиції, а спортсмени гідно представляють Сарненщину  на найпрестижніших спортивних змаганнях.
     Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту! Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!  Бажаю вам міцного здоров’я, радості і бадьорості, успішних стартів та фінішів,  високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого району. Зі святом!
 
Іван Назарець,
в.о. голови райдержадміністрації