Також дивіться новини на facebook.com

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

     Сьогодні в райдержадміністрації відбулося засідання колегії під керівництвом виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Івана Назарця за участю голови районної ради Руслана Серпенінова, міського голови Світлани Усик, керівників територіальних громад району, запрошених.
    На початку засідання в.о. голови райдержадміністрації Іван Назарець за сумлінну працю, особистий внесок в забезпечення реалізації та захисту конституційних виборчих прав громадян України вручив подяки  Центральної виборчої комісії членам окружних та дільничних виборчих комісій.
 В рамках засідання було розглянуто 3 питання: про додержання норм чинного законодавства на території Великовербченської сільської ради та роботу виконавчого комітету Великовербченської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»;  про підсумки підготовки закладів освіти району до нового 2019-2020 навчального року; про соціально-правовий захист дітей, жителів Сарненського району, які перебувають на обліку служби у справах дітей райдержадміністрації. З розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.