Також дивіться новини на facebook.com

№ 306 від 07 жовтня 2019 року "Про заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів району"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
07  жовтня 2019 року                                                                                  № 306
 
 
Про заходи щодо збереження
лісів та раціонального використання
лісових ресурсів району
 
 

Керуючись статтями 6, 16, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 16 вересня 2019 року № 812 «Про заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів області», з метою посилення контролю за використанням та охороною лісів, у тому числі вжиття заходів протидії незаконним рубкам в районі :

 

1. Рекомендувати органам місцевого самоврядування району вивчити питання про наявність на їх території земельних ділянок лісогосподарського призначення, які не надані у власність чи постійне користування лісокористувачам та подати інформацію про наявність таких ділянок  до райдержадміністрації  до 15 жовтня 2019 року.

2. Відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації спільно з органами місцевого самоврядування, відділом у Сарненському районі Головного управлінняДержгеокадастру у Рівненській області, постійними лісокористувачами:

1) провести обстеження всіх наявних на території району земель лісогосподарського призначення, які не надані у власність чи постійне користування, та підготувати пропозиції щодо можливості передачі вказаних земельних ділянок в постійне користування лісокористувачам Рівненської області, які подати Рівненській обласній державній адміністрації до                   01 листопада 2019 року;

         2) оперативно реагувати на заяви і повідомлення громадян про факти лісопорушень, про що повідомляти правоохоронні органи;

 

         3) забезпечити систематичне інформування населення через засоби масової інформації, мережу Інтернет щодо збереження лісових ресурсів, недопущення розкрадання і незаконного використання лісів на території району.

         

         3. Постійним лісокористувачам всіх форм власності здійснювати ефективну охорону лісів від незаконних рубок та інших лісопорушень, проводити електронний облік деревини та реалізацію її на торгах.

 

         4. Відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації про стан виконання розпорядження голови Рівненської  обласної державної адміністрації від 16 вересня 2019 року №812 «Про заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів області» інформувати обласну державну адміністрацію до 01 листопада 2019 року та  01 січня 2020 року.

 

         5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                          Іван НАЗАРЕЦЬ