Також дивіться новини на facebook.com

№ 307 від 07 жовтня 2019 року "Про внесення змін до районної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2019-2023 роки"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 
 

                                                                           

 07 жовтня 2019 року                                                                                      № 307

                                                                                    

Про внесення змін до районної програми

соціальної підтримки учасників

антитерористичної операції/операції

об’єднаних сил на 2019-2023 роки

 

Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 13, пункту 1 статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» з метою соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, осіб з інвалідністю внаслідок війни, у зв’язку з реорганізацією комунальних закладів Сарненської районної ради шляхом перетворення в комунальні некомерційні підприємства Сарненської районної ради:

1. Схвалити зміни до районної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2019-2023 роки (далі - Програма), згідно з додатком.

 

2. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації подати зміни до Програми районній раді на затвердження в установленому порядку.

 

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів для фінансування заходів визначених Програмою.       

 

4.Виконавцям забезпечити виконання заходів Програми, про що інформувати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації щокварталу до 01 числа місяця наступного за звітним періодом.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Н.Параницю.

 
 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                    Іван НАЗАРЕЦЬ