Також дивіться новини на facebook.com

Шановні сарненці!

     14 жовтня на Покрову Пресвятої Богородиці   в день  Українського козацтва  та створення Української Повстанської Армії, ми відзначаємо велике  державне свято – День захисника України. Цей день дорогий і близький для кожного з нас, бо впродовж багатьох років об'єднує різні покоління людей, почуття любові до рідної землі, прагнення миру і волі.
    Упродовж століть українські землі від ворогів боронили патріоти рідного краю, віддані сини своєї Батьківщини, захисники України. Саме у День захисника України ми віддаємо шану всім, хто нині зі зброєю в руках  захищає територіальну цілісність та суверенітет нашої держави від російської агресії  та з гордістю згадуємо історичні перемоги наших предків, які своїми бойовими звершеннями здобували та обстоювали свободу і незалежність України.
    У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.
    Шановні краяни! У цей святковий день від душі бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!
 

                                                                                                            Іван Назарець,

в.о. голови райдержадміністрації