Також дивіться новини на facebook.com

Фестиваль здорового способу життя на Сарненщині

   17 жовтня, 2019 року, у Сарненському НВК «Школа-колегіум» імені Т.Г.Шевченка відбулися спортивні змагання «Фестиваль естафет». Участь у заході взяла заступниця голови райдержадміністрації Наталія Параниця, яка привітала та відзначила переможців змагань.
    Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради організували змагання для учнів закладу. Широка програма фестивалю дозволяла його учасникам продемонструвати свої можливості у спритності, кмітливості та витривалості. Боротьба видалася запеклою…. Переможці та призери нагороджені дипломами відповідного ґатунку комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами відділення НОК України в Рівненській області.
  Також, користуючись нагодою, організатори вручили заступнику голови райдержадміністрації Наталії Параниці та головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації В.Михайлицькому дипломи, кубки та призи за ІІІ місце у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході для дітей у літній Канікулярний період «Школа плавання» у Рівненській області»; ІІ місце в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури і спорту України в Рівненській області та І місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей в літній канікулярний період та заходах в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у Рівненській області».