Також дивіться новини на facebook.com

Сарненська гімназія відзначила 25-річний ювілей

     Святкування ювілею навчального закладу відбулося сьогодні, 18 жовтня, на центральній площі міста Сарни.
     Серед почесних гостей, що завітали на свято, були виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Іван Назарець, заступник голови райдержадміністрації Наталія Параниця, голова районної ради Руслан Серпенінов, міський голова Світлана Усик, начальник методичного кабінету відділу освіти молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Муляр.

     У своєму вітальному слові виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Іван Назарець зауважив, що упродовж тривалого часу Сарненська гімназія є однією з кращих шкіл району за результатами олімпіад, конкурсів захисту науково-дослідницьких робіт, мистецьких
конкурсів та спортивних змагань. А цьогоріч Сарненська гімназія впевнено посіла перше місце в рейтингу шкіл Рівненської області за результатами ЗНО. Керівник району висловив  щиру подяку педагогам за те, що вони старанно навчають і виховують дітей, відкривають їм світ пізнання та проводять до джерел науки. Побажав їм невичерпних сил, наснаги, витримки, міцного здоров’я, чемних і вдячних учнів. Звертаючись до гімназистів, Іван Назарець побажав їм успіхів та закликав цінувати юність, ставати кращими й досвідченішими.