Також дивіться новини на facebook.com

Для сарненських пенсіонерів організували безкоштовні курси з комп’ютерної грамотності

     У Сарненській центральній районній бібліотеці 21 жовтня стартують курси з початкової комп’ютерної грамотності «Рівність поколінь». Під час навчальних курсів усі, кому за 60 років, матимуть змогу безкоштовно отримати навики роботи з комп’ютером та в мережі Інтернет. Такі курси Сарненська ЦРБ організовує вже вп’яте.
     Як пояснюють організатори, головна мета – навчити людей не боятися комп’ютера і користуватися тими основними програмами, які можуть полегшити їм життя.
     «Ми стараємося навчити людей працювати з найкориснішими сервісами. Для тих, хто вже більше знається на комп’ютері, розказуватимуть як користуватися е-кабінетом, як зареєструватися в е-чергу в ЦНАПі, як здійснити он-лайн комунальні платежі, тощо. Тих, хто взагалі нічого не вміє, вчитимемо азів комп’ютерної грамотності», - розповіла завідувачка відділу обслуговування Сарненської ЦРБ Тетяна Лімонова.

     Наразі сформовано дві групи на жовтень, набір в які ще триває. Для того, щоб записатись, усіх бажаючих просять телефонувати за номером: 0993812432.