Також дивіться новини на facebook.com

№ 316 від 17 жовтня 2019 року "Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Сарненському районі Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 202"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

17 жовтня 2019року                                                                                              316

 

Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Сарненському районі Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2020 рік

                                                                           

Відповідно до статей 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України             від 21 серпня 2019 року № 666-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2020 рік», розпорядження голови обласної державної адміністрації  від 20 вересня 2019 року № 818 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Рівненській області Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2020 рік»:

 

1. Затвердити план заходів щодо реалізації у Сарненському районі Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на          2020  рік (далі - план заходів) згідно з додатком.

         2. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, відділу культури і туризму райдержадміністрації, відділу організаційної роботи та зв'язків з громадськістю апарату райдержадміністрації та рекомендувати районній організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, виконавчим комітетам   сільських, селищних та міської рад забезпечити виконання плану заходів.    

           3. Виконавцям про хід виконання плану заходів інформувати відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації до 23 грудня 2020 року.

           4. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації інформацію про стан виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 20 вересня         2019 року № 818 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Рівненській області Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» на 2020 рік» інформувати управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації до 10 січня 2021 року.

         5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н.Параницю.

          

 
 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                      Іван НАЗАРЕЦЬ