Також дивіться новини на facebook.com

Підвели підсумки оздоровчої кампанії 2019 року

     Як пройшла цьогорічна оздоровча кампанія, а також плани на 2020 рік обговорили під час засідання оперативного штабу з координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей району під керівництвом заступника голови Сарненської райдержадміністрації Наталії Параниці.
     В ході засідання заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Ірина Федорова проінформувала, що у 2019 році за рахунок бюджетних коштів оздоровилися та відпочили 497 дітей-пільговиків Сарненського району, серед яких: діти-сироти, діти з багатодітних родин та діти учасників АТО. Цьогоріч оздоровлювали юних жителів району в таких закладах: Дитячий Центр «Молода Гвардія» (м. Одесса), Міжнародний Дитячий Центр «Артек» (м. Київ, Пуща-Водиця), санаторно-оздоровчий комплекс «Сигнал» (с. Олександрія, Рівненська обл.), дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка» (село Симонів, Рівненська обл.), санаторій «Горинь» (смт. Степань, Сарненський р-н.). 
     Під час засідання було обговорено також низку проблемних питань, що виникають при підготовці та у ході проведення оздоровчої кампанії, заходи, які необхідно вжити з метою запобігання захворювань та масових отруєнь дітей в дитячих оздоровчих закладах.