Також дивіться новини на facebook.com

Школі № 5 м. Сарни - 25 років

     Вчора, 24 жовтня, Сарненська спеціалізована школа розвитку І ступеня №5 відзначала знаменну дату – 25-річний ювілей. Святковий захід, присвячений цій події, вийшов надзвичайно зворушливим, веселим і творчим.
     Під час урочистостей, що відбулися в стінах закладу, ювілярів вітали представники влади району та міста. Заступник голови Сарненської райдержадміністрації Наталія Параниця зазначила, що для багатьох школярів, випускників, педагогів школа – це друга домівка.

     «Прекрасно, що у «маленькій» школі № 5 відчувається атмосфера дружби, взаємоповаги та плідної співпраці. Щиро бажаю школі подальшого розквіту, учням – успіхів у навчанні та творчого розвитку, педагогам – здібних вихованців і професійного натхнення», - сказала Наталія Параниця та разом з головою Сарненської районної ради Русланом Серпеніновим вручили педагогам навчального закладу грамоти і квіти. Окрім того, представники районної влади передали для потреб школи 16 ноутбуків.
     Директор школи Любов Оверчук подякувала за щирі слова і цінні подарунки та пообіцяла, що колектив і надалі високо триматиме планку, встановлену чверть століття тому. На захід були запрошені ветерани освітянської ниви – вчителі, котрі у різні роки працювали у школі. Під бурхливі оплески їм вручили квіти, подарунки і святковий коровай.
     З вітаннями та подарунками на свято завітали колеги з інших навчальних закладів міста. Щирі слова вітання та подяки з нагоди ювілею школи пролунали і від батьківського колективу.
     Концертну програму свята підготували учні та вчителі школи. Вокальні та танцювальні номери створили незабутню святкову атмосферу. Для багатьох гостей стало справжнім відкриттям, які творчі педагоги працюють у ЗОШ № 5.