Також дивіться новини на facebook.com

9 листопада – День працівників культури та майстрів народного мистецтва

    Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Це свято відгукується у душах гордістю за українську культуру, рідне слово, мову, славну історію, адже саме культура і мова об’єднані в царині духовних цінностей кожної людини і всього суспільства. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.
   Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. Працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.
    Висловлюю глибоку подяку всім працівникам культури та аматорам народного мистецтва Сарненщини за самовіддану, подвижницьку працю. Без вас не обходиться жодне свято у районі. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим примножуєте велич нашого поліського краю!
    Бажаю вам творчого натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну всім нам працю. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії та мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість життєвих перемог. Здоров’я, добра, благополуччя вам і вашим сім’ям, реалізації творчих проєктів і невичерпної наснаги!

 
 Іван Назарець
в.о. голови райдержадміністрації