Також дивіться новини на facebook.com

№ 323 від 01 листопада 2019 року "Про затвердження протоколу від 25.10.2019 № 3 районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
01 листопада 2019 року                                                                        № 323    
        
        

Про затвердження протоколу від 25.10.2019 № 3 районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

 
 

Відповідно до ст. 6, ст. 33, ст. 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,   постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у  2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа» (далі - Порядок),  враховуючи розпорядження голови обласної державної адміністрації від 18 жовтня 2019 року № 869 «Про розподіл субвенції з місцевого бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на 2019 рік», з метою забезпечення реалізації права дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на житло:

1. Затвердити протокол від 25 жовтня  2019 року № 3 районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що додається.

2. Визначити спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення 7 особам з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку осіб.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н. Параницю.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                  Іван НАЗАРЕЦЬ