Також дивіться новини на facebook.com

У Сарнах пройшов фестиваль творчої молоді «Мистецтво молодих»

    15 листопада в Сарненському районному будинку культури відбувся ХІІ районний фестиваль творчої молоді «Мистецтво молодих», який проходить з метою підтримки талановитої молоді у різних видах мистецтва, створення сприятливих умов для розвитку молодих обдарувань, самореалізації у сучасному суспільстві, естетичного та духовного розвитку молодого покоління.
   З вітальним словом до учасників фестивалю звернулася заступниця голови Сарненської райдержадміністрації Наталія Параниця. «Такі творчі заходи, як фестиваль «Мистецтво молодих» демонструють, що Сарненщина   є осередком творчості, місцем, де оберігають та примножують звичаї й традиції. Щиро вітаю учасників та гостей фестивалю. Бажаю всім невичерпної енергії, творчого натхнення, доброго настрою, прекрасних виступів і приємних незабутніх вражень», - сказала Наталія Параниця.
   У фестивальній програмі прийняли участь 29 конкурсантів та чотири хореографічні колективи, які попередньо пройшли відбіркові тури. У фойє будинку культури глядачі мали змогу оглянути виставку робіт   кращих художників – конкурсантів.