Також дивіться новини на facebook.com

№ 346 від 18 листопада 2019 року "Про проведення у 2019 році оцінювання фізичної підготовленості населення Сарненського району"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
18 листопада 2019 року                                                                                                         № 346
 

Про проведення у 2019 році оцінювання фізичної підготовленості населення Сарненського району 

 
                                                                         

Відповідно до статей 13, 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1045 «Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України» (зі змінами), наказу Міністерства молоді та спорту України від 04 жовтня 2018 року № 4607 «Про затвердження тестів і нормативів для осіб, щорічне оцінювання фізичної підготовленості яких проводиться на добровільних засадах, Інструкції про організацію його проведення та форми Звіту про результати його проведення», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 жовтня 2018 року за № 1207/32659, на виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації                   від 01 листопада 2019 року № 909 «Про проведення у 2019 році оцінювання фізичної підготовленості населення Рівненської області», з метою проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення Сарненського району:

1. Закладам загальної середньої освіти району, рекомендувати керівникам Сарненського педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету, вищого професійного училища № 22 м. Сарни, державного професійно-технічного навчального закладу «Сарненський професійний аграрний ліцей», виконавчим комітетам сільських, селищних, міської рад, підприємствам, установам, організаціям провести до 20 листопада 2019 року оцінювання фізичної підготовленості населення Сарненського району за формою згідно з додатком 5 до Інструкції про організацію проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості осіб на добровільних засадах (далі - Інструкція), затвердженої наказом Міністерства молоді та спорту України від 04 жовтня 2018 року № 4607, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 24 жовтня 2018 року за № 1207/32659.

2. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації забезпечити прийняття інформації про проведення оцінювання фізичної підготовленості населення Сарненського району до 25 листопада 2019 року від навчальних закладів району усіх типів незалежно від форм власності за формою згідно з додатком 5 до Інструкції.

3. Рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних, міської рад, районній організації Всеукраїнського фізкультурно - спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, комунальному закладу «Сарненська дитячо-юнацька спортивна школа» Сарненської районної ради, підприємствам, установам, організаціям інформувати про проведення оцінювання фізичної підготовленості населення Сарненського району до                   24 листопада 2019 року відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за формою згідно з додатком 5 до Інструкції.

4. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації інформувати до 25 листопада 2019 року управління освіти і науки облдержадміністрації про проведення оцінювання фізичної підготовленості населення в закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти району  за формою згідно з додатком 5 до Інструкції.

5. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації інформувати до 25 листопада 2019 року управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації про проведення оцінювання фізичної підготовленості населення на підприємствах, установах, організаціях за формою згідно з додатком 5 до Інструкції.

         6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н.Параницю.

          
 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                  Іван НАЗАРЕЦЬ