Також дивіться новини на facebook.com

№ 345 від 15 листопада 2019 року "Про затвердження плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально – економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019 – 2021 роки в Сарненс"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
 15 листопада 2019 року                                                                      № 345   
        
        

Про затвердження плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально – економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019 – 2021 роки в Сарненському районі

 
 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 691-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019 – 2021 роки», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2019 року № 867 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019 – 2021 роки»:

1. Затвердити план заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019 – 2021 роки в Сарненському районі (далі – план заходів) згідно з додатком.

2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, виконавчим комітетам міської, селищних, сільських рад,  територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади:

забезпечити виконання плану заходів;

інформацію про хід виконання плану заходів інформувати до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом,  управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації станом на 20 червня та 20 грудня.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення  райдержадміністрації подавати інформацію про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 17 жовтня 2019 року № 867 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально – економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019 -2021 роки» департаменту соціального   захисту   населення облдержадміністрації станом на  01 січня  та        01 липня  до 05 числа місяця, що настає за звітним періодом.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 03 травня 2017 року № 165 «Про  план заходів щодо  реалізації положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Сарненському районі»

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                  Іван НАЗАРЕЦЬ