Також дивіться новини на facebook.com

14 грудня – День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

    Шановні ліквідатори! Одну з найбільших   трагедій – аварію на Чорнобильській атомній електростанції  – знає і пам’ятає весь світ. 14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя та здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20-го століття.
   Сьогодні завдяки мужності і жертовності тисяч ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС ми маємо надії на мирне небо і відродження життя в зоні відчуження. Наслідки техногенної аварії, були б ще жахливішими, якби не мужність і жертовність багатьох мешканців Сарненщини, які вже у перші дні страшного лиха прибули на Чорнобильську АЕС і вступили у бій з невидимим ворогом – радіацією.
    Низько схиляю голову перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняюся тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом.
    Шановні ліквідатори! Щиро бажаю  вам та вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!
 

                                                                                                           Іван Назарець,

в.о. голови райдержадміністрації