Також дивіться новини на facebook.com

№ 410 від 19 грудня 2019 року "Про організацію роботи з оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 

19  грудня  2019 року                                                                                 № 410

 
Про організацію роботи з оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних
 

       Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про доступ до публічної інформації», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року №835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» (зі змінами), та  з метою забезпечення вільного та безоплатного доступу до  публічної інформації у формі відкритих даних:

1.    Затвердити :

1). Положення про оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних, розпорядником якої є Сарненська районна державна адміністрація, що додається 1;

2).  Перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у  формі

відкритих даних, розпорядником яких є Сарненська районна державна адміністрація, а також відповідальних осіб закріплених за цим переліком згідно з додатком.

 

2.     Визначити головного спеціаліста загального відділу апарату

райдержадміністрації Мельникова Тараса Михайловича відповідальним за наповнення та оновлення рубрики «Набори відкритих даних» на офіційному веб-сайті Сарненської районної державної адміністрації, та на Єдиному державному  веб-порталі  відкритих даних data.gov.ua.

 

3.     Відповідальним особам, які закріплені за наборами відкритих даних в

додатку 1, в разі оновлення, або надходження нової інформації, в той же день подавати її  в електронному вигляді та у форматах: RDF, XML, JSON, CSV, XLS(X), ODS, YAML, головному спеціалісту загального відділу апарату райдержадміністрації Мельникову Тарасу Михайловичу. Набори даних повинні містити інформацію лише в таблицях, що мають назви стовпців та рядки. Не допускається неструктурована інформація, зображення та інформація, яка не несе семантичного змісту.

 

4.     Відповідальність за неподання набору даних головному спеціалісту

загального відділу апарату райдержадміністрації Мельникову Тарасу Михайловичу, або подання його у неправильному форматі, що приведе до неоприлюднення або неоновлення набору даних на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних несе відповідальна особа, яка закріплена за певним набором даних згідно додатку 1.

 

5.           Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови Сарненської районної райдержадміністрації від 08 лютого 2019 року № 56  «Про організацію роботи з оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних».

 

6.           Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Стельмаха В.М.

 
 
           
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації         Іван НАЗАРЕЦЬ