Також дивіться новини на facebook.com

Голова облдержадміністрації Віталій Коваль представив нового голову райдержадміністрації

    26 грудня голова облдержадміністрації Віталій Коваль представив  громадськості Сарненщини  нового голову райдержадміністрації Олександра Кохана. Вітаючи голову райдержадміністрації з призначенням на посаду, очільник області зазначив, що необхідно об’єднати всі сили задля вирішення нагальних проблем району.
    «Перш за все я хочу висловити вдячність Президенту України Зеленському Володимиру Олександровичу та голові облдержадміністрації Ковалю Віталію Станіславовичу за  високу довіру до мене. Хочу запевнити, що докладу всіх зусиль для того, щоб діяльність державних органів Сарненщини відповідала реформам, що проголошені та започатковані Президентом України. Своє призначення на посаду голови Сарненської райдержадміністрації сприймаю як велику відповідальність перед людьми Сарненського району та перед державою»,- сказав Олександр Кохан.
    Зокрема, Олександр Сергійович окреслив основні завдання, які він ставить перед собою на посаді голови райдержадміністрації. «Переді мною стоять непрості завдання. Адже сьогодні разом з реалізацією реформ започаткованих Президентом України необхідно успішно завершити процес децентралізації влади. І ці завдання безумовно будуть виконані.
    Серед основних завдань бачу: покращення добробуту населення Сарненщини завдяки економічному розвитку району та залучення інвестицій»,- наголосив новий очільник району. Голова районної ради Руслан Серпенінов від імені громади району привітав Олександра Кохана з призначенням на посаду.