Також дивіться новини на facebook.com

№ 106 від 07 квітня 2020 року "Про затвердження Положення про управління соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
07 квітня 2020 року                                                                                  №106
                                                                                    
Про затвердження Положення

про управління соціального

захисту населення Сарненської

районної державної адміністрації

 

Відповідно до статей 5, 23, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету  Міністрів України  від 26 вересня 2012 року № 887 «Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації», на виконання розпоряджень голови Сарненської районної державної адміністрації від 18.02.2020 № 6-к «Про внесення змін до структури та штатних розписів Сарненської районної державної адміністрації», від 19.02.2020 № 39 «Про передачу функцій щодо управління закладами охорони здоров’я та визначення головного розпорядника коштів закладів охорони здоров’я», та з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України:

 

1. Затвердити Положення про управління соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації в новій редакції, що додається.

 

2. Управлінню соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації у встановленому порядку забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

 

3. З моменту державної реєстрації Положення про управління соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації, затвердженого цим розпорядженням, визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 28.02.2019 № 74 «Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації».   

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних повноважень.

 
 
 

Голова адміністрації                                                             Олександр КОХАН