Також дивіться новини на facebook.com

№ 122 від 28 квітня 2020 року "Про затвердження Положення про відділ цивільного захисту та інформаційного забезпечення Сарненської районної державної адміністрації "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 28 квітня 2020 року

                                                      №  122

 

Про затвердження Положення

про відділ цивільного захисту 

та інформаційного забезпечення Сарненської районної державної адміністрації

 

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887 зі змінами, Методичних рекомендацій з розроблення положень про структурні підрозділи з питань цивільного захисту місцевих державних адміністрацій, затверджених наказом Державної служби України з надзвичайних ситуацій  від 15 липня 2016 року № 340:

1.   Затвердити Положення про відділ цивільного захисту та інформаційного забезпечення  Сарненської районної державної адміністрації (далі – Положення) згідно з додатком.

2.   Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 05 лютого 2019 року № 365 «Про Положення про сектор цивільного захисту населення Сарненської  районної державної адміністрації».

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації  відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН