Також дивіться новини на facebook.com

№ 125 від 30 квітня 2020 року "Про внесення змін до розпорядження голови районної державної адміністрації від 19.02.2020 №39 «Про передачу функцій щодо управління закладами охорони здоров’я та визначення головного розпорядника коштів закладів ох"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
  

30  квітня  2020  року                                                                                № 125

 

Про  внесення  змін  до  розпорядження

голови районної державної адміністрації

від 19.02.2020 №39 «Про передачу функцій

щодо управління закладами охорони здоровя

та визначення головного розпорядника коштів

закладів охорони здоровя»  

 
        

Керуючись статтями  6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» ,  з метою належного фінансування закладів охорони здоров’я, що фінансуються з районного бюджету :

 1. Внести зміни до розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 19 лютого 2020 року №39 «Про передачу функцій щодо управління закладами охорони здоров’я та визначення головного розпорядника коштів закладів охорони здоров’я», а саме пункт 1.1. викласти в такій редакції:

         «1.1. З  01 червня 2020 року функції щодо управління закладами охорони здоров’я, що фінансуються з районного бюджету передати Сарненській районній державній адміністрації.»

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на  заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

  
 
 
 

Голова адміністрації                                                                   Олександр КОХАН