Також дивіться новини на facebook.com

№ 213 від 10 серпня 2020 року "Про утворення спільної робочої групи з питань сприяння розвитку системи надання адміністративних послуг у Сарненському районі"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації

 10 серпня 2020року                                                                    №213

Про утворення спільної робочої групи

з питань сприяння розвитку системи
надання адміністративних послуг  у
Сарненському районі
 
 

Керуючись статтею 6, пунктом 2 частини першої статті 13, пунктом 1 частини першої статті 39, частиною першою статті 41  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», абзацу другого підпункту 4 пункту 1 Указу Президента України від 04 вересня 2019 року № 647/2019 «Про деякі заходи із забезпечення надання якісних публічних послуг», на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 05 серпня 2020 року № 469 «Про затвердження плану заходів з підготовки до трансформації центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій області» та з метою реалізації державної політики у сфері реформування системи надання адміністративних послуг та децентралізації, ефективної співпраці між Сарненською районною державною адміністрацією та органами місцевого самоврядування щодо забезпечення надання адміністративних послуг жителям Сарненського району через утворення центрів надання адміністративних послуг при органах місцевого самоврядування:

 

1. Утворити спільну робочу групу з питань сприяння розвитку системи надання адміністративних послуг у Сарненському районі (далі – Робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком.

 

2. Робочій групі опрацювати питання Плану заходів з підготовки до трансформації центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій області, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 05 серпня 2020 року  № 469.

 

3. Відділу з обслуговування Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації про хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 05 серпня 2020 року №469 «Про затвердження плану заходів з підготовки до трансформації центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій області»  інформувати департамент економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації щомісяця до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Людмилу МАРИНІНУ.

 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                Олександр КОХАН