Також дивіться новини на facebook.com

№ 294 від 05 жовтня 2020 року "Про затвердження переліків об’єктів та захисних споруд цивільного захисту, що фінансуються у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економі"

  РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ               
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

05 жовтня  2020 року                                                                                         № 294

 

Про затвердження переліків об’єктів та захисних споруд цивільного захисту, що фінансуються                  у 2020 році за рахунок  субвенції з державного

бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику

населення, яке проживає на території зони  спостереження у Сарненському районі
 

Керуючись статтями 2, 13, 18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2012 № 91 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження» (із змінами) (далі субвенція),  наказу Міністерства енергетики України від 30.09.2020 № 625  «Про затвердження переліків об’єктів, що фінансуються у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження», наказу Міністерства енергетики України від 30.09.2020 № 626  «Про затвердження переліків засобів індивідуального захисту органів дихання та захисних споруд цивільного захисту, що фінансуються у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження»: 
1. Затвердити перелік об’єктів, заходи щодо яких фінансуватимуться у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження (капітальні видатки) у Сарненському районі згідно з додатком 1.
2. Затвердити перелік захисних споруд цивільного захисту, заходи щодо яких  фінансуються у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження у Сарненському районі згідно з додатком 2.
3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації  затвердити вищевказану субвенцію в районному бюджеті на 2020 рік.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної  державної адміністрації  відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                             Олександр КОХАН