Також дивіться новини на facebook.com

№ 64 від 16 лютого 2021 року "Про визначення уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції в Сарненській районній державній адміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
16 лютого 2021 року                                                                                       № 64
 

Про визначення уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції в Сарненській районній державній адміністрації

         Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частини першої статті 13-1 Закону України «Про запобігання корупції» із змінами, наказу Національного агентства з питань запобігання корупції від 17.03.2020 № 102/20, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 квітня 2020 за № 361/34644 «Про затвердження Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції» (далі - Типове положення), з метою організації та здійснення заходів із запобігання та виявлення корупції:

         1. Визначити НАБУХОТНОГО Романа Герасимовича, головного спеціаліста відділу з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації, уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Сарненській районній державній адміністрації.

         2. Уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції в Сарненській райдержадміністрації у своїй діяльності керуватися Типовим положенням.

         3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 30.03.2020 № 11-к «Про визначення уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції в Сарненській районній державній адміністрації».

         4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 
 
 
Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН