Також дивіться новини на facebook.com

№ 74 від 19 лютого 2021 року "Про затвердження Положення про відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи Сарненської районної державної адміністрації "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 19  лютого 2021 року

                                                      № 74

 

Про затвердження Положення

про відділ з питань цивільного 

захисту та оборонної роботи Сарненської районної державної адміністрації

 

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887 зі змінами, Методичних рекомендацій з розроблення положень про структурні підрозділи з питань цивільного захисту місцевих державних адміністрацій, затверджених наказом Державної служби України з надзвичайних ситуацій  від 15 липня 2016 року № 340, на виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 29 січня 2021 року № 24-к «Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 06 січня 2021 року № 5-к» та у зв’язку з кадровими змінами у райдержадміністрації:

 

1.   Затвердити Положення про відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи  Сарненської районної державної адміністрації (далі – Положення) згідно з додатком.

2.   Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 28 квітня 2020 року № 122 «Про Положення про відділ цивільного захисту та інформаційного забезпечення Сарненської  районної державної адміністрації».

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації  відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН