Також дивіться новини на facebook.com

№ 85 від 22 лютого 2021 року "Про утворення архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Сарненської райдержадміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

22  лютого  2021 року                                                                                     № 85

 

Про утворення архітектурно-містобудівної

ради при управлінні архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Сарненської райдержадміністрації

 

Керуючись статтею 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктами 1.1, 3.1, 3.4 наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07 липня 2011 року № 108 «Про затвердження Типового положення про архітектурно-містобудівні ради», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 липня 2011 року за № 903/19641, враховуючи постанову Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», постанову Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1321 «Про затвердження Порядку здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов'язків районних державних адміністрацій, що припиняються», постанову Кабінету Міністрів України від 12 березня 2005 року №179 «Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій» (із змінами), постанову Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року» №606 «Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в м. Києві та Севастополі державних адміністрацій» (зі змінами), розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1635-р «Про реорганізацію та утворення районних державних адміністрацій», та розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 06.01.2021 року №5-к «Про впорядкування структури та затвердження граничної чисельності працівників Сарненської районної державної адміністрації», у зв’язку впорядкуванням структури Сарненської районної державної адміністрації та зміною назви відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації:

1. Утворити архітектурно-містобудівну раду при управлінні архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Сарненської райдержадміністрації (далі – Рада).

2. Голові Ради – начальнику управління архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації, затвердити персональний склад Ради в порядку, визначеному п. 3.4 Типового положення про архітектурно-містобудівні ради, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07 липня 2011 року № 108, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 липня 2011 року за №903/19641.

 3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 13 липня 2020 року №193 «Про утворення архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля Сарненської райдержадміністрації».

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
Голова адміністрації                                                             Олександр КОХАН