Також дивіться новини на facebook.com

№ 89 від 24 лютого 2021 року "Про затвердження Положення про сектор роботи з персоналом апарату районної державної адміністрації "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
24 лютого 2021 року                                                                                       № 89
 
 

Про затвердження Положення про сектор роботи з персоналом апарату районної державної адміністрації 

 
 

Відповідно до статті 44 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 18 Закону України «Про державну службу», наказу Національного агентства України з питань державної служби від 03 березня 2016 року №47 «Про затвердження Типового положення про службу управління персоналом державного органу», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23 березня 2016 року за № 438/28568 розпорядження голови районної державної адміністрації від 22 лютого 2021 року № 78 «Про затвердження Положення про апарат Сарненської районної державної адміністрації», з метою приведення у відповідність до чинного законодавства:

1. Затвердити Положення про сектор роботи з персоналом апарату Сарненської районної державної адміністрації, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 28 серпня 2018 року № 343 «Про затвердження Положення про сектор управління персоналом апарату райдержадміністрації».

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керівника апарат районної державної адміністрації Тамару ПУПКО.

 
Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН