Також дивіться новини на facebook.com

№133 від 01.04.2021 "Про розподіл функціональних повноважень керівництва Сарненської районної державної адміністрації"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
01 квітня 2021 року                                                                                   № 133
 
Про розподіл функціональних
повноважень керівництва Сарненської
районної державної адміністрації
 
 

З метою забезпечення виконання повноважень районної державної адміністрації, визначених Законами України «Про місцеві державні адміністрації», «Про державну службу», та у зв’язку з кадровими змінами в районній державній адміністрації:

1. Затвердити розподіл функціональних повноважень керівництва Сарненської районної державної адміністрації згідно з додатком 1.

2. Установити, що:

2.1. перший заступник, заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації несуть відповідальність за забезпечення реалізації повноважень райдержадміністрації у відповідних напрямах діяльності, роботу структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, місцевих органів виконавчої влади відповідно до розподілу функціональних обов’язків;

2.2. доручення першого заступника, заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації з питань, що належать до сфери їх компетенції, є обов’язковими для виконання відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації, її апарату, територіальними органами центральних органів виконавчої влади;

2.3. у разі відсутності першого заступника голови чи одного із заступників голови Сарненської райдержадміністрації їх повноваження здійснюють посадові особи згідно з додатком 2.

3. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, її апарату у місячний строк внести в установленому порядку зміни до складу консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів, утворених при Сарненській райдержадміністрації, та, у разі необхідності, до положень про них.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 05 травня 2020 року № 131 "Про розподіл функціональних повноважень керівництва райдержадміністрації".

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова адміністрації                                                                    Олександр КОХАН 

Додатки:
dodatok 
dodatok2