Також дивіться новини на facebook.com

№139 від 09.04.2021 "Про перевірку стану протипожежного захисту населених пунктів Сарненського району"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
09 квітня  2021 року

   № 139                                                       

 
Про перевірку  стану протипожежного захисту населених пунктів  Сарненського району
 
 

           Відповідно до статей 6, 13, 16, 28, 39, 41  Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  протоколу засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12 березня 2021 року № 10, протоколу засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 17 березня 2021 року № 10, протоколу засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Сарненського району від 17 березня 2021 року № 9, на виконання доручення першого заступника голови обласної державної адміністрації від 08 квітня 2021року №дор.46/01-60/21, з метою організації вжиття заходів з попередження виникнення пожеж в природних екосистемах:

 

1.Відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації, виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад до 12 квітня 2021 року визначити населені пункти та об’єкти, які розміщені в межах лісових зон та скласти їх перелік.

2. Утворити районну комісію з перевірки стану протипожежного захисту населених пунктів та об’єктів, які розміщені в межах лісових зон (далі – районна комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.

3. Районній комісії:

3.1. Здійснити обстеження населених пунктів, що розташовані в межах лісових зон, щодо стану їх протипожежного захисту (наявності та справності джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, наявності пристроїв для передавання звукових сигналів з метою оповіщення людей на випадок пожеж та їх евакуації, влаштування захисних протипожежних смуг тощо), оформлення відповідних актів.

 

 

3.2. Протягом 12-16 квітня 2021 року здійснити перевірки виконання рішень протоколу засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 17 березня 2021 року № 10, Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сарненського району від 17 березня 2021 року № 9.

4. Структурним підрозділам райдержадміністрації, виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад, підвідомчим підприємствам Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства у Сарненському районі, Сарненському, Дубровицькому, Рокитнівському районним секторам  Головного управління  ДСНС України у Рівненській області до 28 квітня 2021 року завершити виконання заходів щодо забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, оперативного оповіщення населення та його евакуації у випадку виникнення пожеж та своєчасного реагування на них.

5.Виконавцям про хід виконання розпорядження голови райдерждадміністрації та результати перевірок інформувати відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації до 28  квітня 2021 року.

6.Відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації про хід виконання доручення першого заступника голови облдержадмінстрації від 08 квітня 2021 року №дор.46/01-60/21 та результати перевірок інформувати Головне управління ДСНС України у Рівненській області до 03 травня 2021 року.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Людмилу МАРИНІНУ.

 
 
 
 
 
Голова адміністрації                                                          Олександр КОХАН