Також дивіться новини на facebook.com

№ 168 від 29.04.2021 року "Про затвердження заходів з виконання рекомендацій щодо усунення та недопущення в подальшому порушень та недоліків, виявлених за результатами проведеного позапланового аудиту у Рокитнівській рда та її структурних підрозділах"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 

 

29 квітня 2021 року                                                                                         № 168     

 

        

Про затвердження заходів з виконання рекомендацій щодо усунення та недопущення в подальшому порушень та недоліків, виявлених за результатами проведеного позапланового аудиту у Рокитнівській районній державній адміністрації та її структурних підрозділах

         Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою виконання рекомендацій щодо усунення та недопущення в подальшому порушень та недоліків, виявлених за результатами проведеного позапланового аудиту у Рокитнівській районній державній адміністрації та її структурних підрозділах за період з 01.01.2020 по 31.01.2021, затверджених головою Рівненської обласної державної адміністрації В.Ковалем 31 березня 2021 року:

 1. Затвердити заходи з виконання рекомендацій щодо усунення та недопущення в подальшому порушень та недоліків, виявлених за результатами проведеного позапланового аудиту у Рокитнівській районній державній адміністрації та її структурних підрозділах за період з 01.01.2020 по 31.01.2021  (далі - Заходи), що додаються.

2. Відповідальним виконавцям забезпечити виконання Заходів та інформувати сектор внутрішнього аудиту райдержадміністрації щоквартально до 2-го числа наступного за звітним до повного їх виконання.

3. Сектору внутрішнього аудиту райдержадміністрації узагальнену інформацію по виконанню рекомендацій щодо усунення та недопущення в подальшому порушень та недоліків, виявлених за результатами проведеного позапланового аудиту у Рокитнівській районній державній адміністрації та її структурних підрозділах за період з 01.01.2020 по 31.01.2021, затверджених головою Рівненської обласної державної адміністрації В.Ковалем 31 березня 2021 року, інформувати відділ внутрішнього аудиту облдержадміністрації у встановлені рекомендаціями терміни.

4. Контроль за виконанням  розпорядження покласти на заступників голови райдержадміністрації та керівника апарату райдержадміністрації згідно з розподілом функціональних повноважень.

 

 

Голова адміністрації                                                                   Олександр КОХАН