Також дивіться новини на facebook.com

Уряд конкретизував зміни в умовах призначення житлових субсидій

З метою належної організаційної роботи з надання населенню Сарненського району житлових субсидій заступниця голови райдержадміністрації Любов Мацигон, начальник управління соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації Валентина Дриганець та керівники центрів надання адміністративних послуг територіальних громад взяли участь   у селекторній нараді щодо призначення населенню житлових субсидій.

Основні питання, які розглядалися у ході наради- це прийом документів на призначення житлової субсидії на наступний період (травень2021 – квітень 2022 року) та умови надання субсидій населенню.

Варто зауважити, що вчора Уряд прийняв рішення щодо уточнення змін в умовах призначення житлових субсидій, запропонованих Міністерством соціальної політики.

Постанова Кабінету Міністрів дозволить призначити субсидію на наступний період для понад 2,5 млн домогосподарств автоматично, без особистого звернення. І тільки 15 % домогосподарств необхідно буде оновити документи для її отримання (близько 460 тис. домогосподарств).