Також дивіться новини на facebook.com

№ 173 від 06.05.2021 року "Про затвердження Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації "

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

06 травня 2021 року                                                                                 № 173

 

Про затвердження Положення

про службу у справах дітей

Сарненської районної

державної адміністрації

 

                   Відповідно до статтей 5, 22, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Закону України “Про державну службу”, постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2007 № 1068 "Про затвердження типових положень про службу у справах дітей", з метою приведення у відповідність до чинного законодавства України:

1. Затвердити Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації в новій редакції, що додається.

2. Службі у справах дітей райдержадміністрації у встановленому порядку забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

3. З моменту державної реєстрації Положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації, затвердженого цим розпорядженням, визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 28 січня 2019 року № 34 “Про затвердження положення про службу у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації ”.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Любов Мацигон.

 

 

 

Голова адміністрації                                                                  Олександр КОХАН