Також дивіться новини на facebook.com

№ 191 від 25.05.2021 року "Про районну цільову програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Сарненському районі на період до 2023 року"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

      25  травня  2021 року                                                                            № 191

 

Про районну цільову програму
підвищення рівня безпеки дорожнього
руху в Сарненському районі
на період до 2023 року

 

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги», «Про джерела фінансування дорожнього господарства України», постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2020 року № 1287 «Про затвердження державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в України на період до 2023 року», розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2020 року № 1360-р «Про схвалення Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2024 року», на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 11 травня 2021 року № 349 «Про Обласну цільову програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Рівненській області на період до 2023 року», з метою запобігання дорожнього травматизму, вжиття додаткових заходів щодо усунення причин та умов, які призводять до аварійності на дорогах, підвищення рівня безпеки дорожнього руху, поліпшення експлуатаційного стану доріг, вулиць, захисту життя і здоров’я громадян:

1. Схвалити районну цільову програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Сарненському районі на період до 2023 року (далі – Програма) згідно додатку.

 

2. Управлінню архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації подати Програму на затвердження районній раді в установленому порядку.

 

3.  Рекомендувати виконавчим комітетам міських, селищних та сільських рад:

        розробити відповідні програми та забезпечити їх затвердження в установленому порядку;

        під час формування відповідних бюджетів передбачити кошти для реалізації зазначених програм.

 

4. Виконавчим комітетам міських, селищних та сільських рад про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації інформувати районну державну адміністрацію щокварталу до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

5. Управлінню архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації про розроблення Програми та хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від    11 травня 2021 року № 349 «Про Обласну цільову програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Рівненській області на період до 2023 року»  інформувати управління інфраструктури та промисловості обласної державної адміністрації до 31 травня 2021 року та щокварталу до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Людмилу Мариніну.

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                                Олександр КОХАН