Також дивіться новини на facebook.com

№ 213 від 04.06.2021 року "Про визначення відповідальної особи за організацію прийому та роботу з іноземними делегаціями, групами та окремими іноземцями в Сарненській районній державній адміністрації"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

     

04 червня 2021 року                                                                                       № 213

 

Про визначення відповідальної особи

за організацію прийому та роботу з

іноземними делегаціями, групами та

окремими іноземцями в Сарненській

районній державній адміністрації

 

Відповідно до статей 6, 7, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 119 Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 р. № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію»:

1. Визначити СМИЦЬКУ Катерину Володимирівну, начальника організаційного відділу апарату Сарненської районної державної адміністрації, за її згодою, відповідальною особою за організацію прийому та роботу з іноземними делегаціями, групами та окремими іноземцями в Сарненській районній державній адміністрації.

2. Начальнику організаційного відділу апарату Сарненської районної державної адміністрації Катерині Смицькій забезпечити ведення журналу
обліку зустрічей з іноземними делегаціями, групами та окремими іноземцями за формою згідно з додатком 14 Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію.

 3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Тамару Пупко.

 

Голова адміністрації                                                              Олександр КОХАН