Також дивіться новини на facebook.com

№ 220 від 14.06.2021 року "Про попередню оплату"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
                                                               
14  червня 2021 року                                                                                  220
 
Про попередню оплату
 
                  Відповідно до статті 22 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 року № 1070 «Деякі питання здійснення розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів попередньої оплати товарів, послуг і робіт, що закуповуються за бюджетні кошти», розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від          14 квітня 2021 року № 271 «Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти по головному розпоряднику бюджетних коштів – Рівненській обласній державній адміністрації»:
      1. Установам, організаціям, які отримують кошти з державного та  місцевого бюджету, для  яких головним розпорядником коштів,  згідно мережі являється Сарненська районна державна адміністрація дозволити у договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти можливість передбачати попередню оплату згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 року № 107.
      2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 22 червня 2020 року № 174 «Про попередню оплату».
      3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови  районної державної адміністрації Людмилу МАРИНІНУ.
 
 
 
Виконуюча обовязки
голови адміністрації                                                         Людмила МАРИНІНА