Також дивіться новини на facebook.com

Чесна сплата податків – запорука розвитку громад

Вчора у приміщенні Сарненської райдержадміністрації фахівці обласного управління державної податкової служби провели робочу нараду, на якій обговорили питання наповнення дохідної частини місцевих бюджетів та скорочення податкового боргу.

Участь у нараді взяли: перший заступник голови Сарненської райдержадміністрації Людмила Мариніна, голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук та голови територіальних громад району.

Нарада пройшла в рамках конструктивного діалогу, присутні розглянули резерви наповнення місцевих бюджетів Сарненщини, роботу з платниками податків, які мають борги, земельні питання та легалізацію трудових відносин.

Тема зустрічі викликала активне обговорення. Під час наради керівники територіальних громад та працівники їх фінансових управлінь задавали питання та отримували вичерпні відповіді від податківців.

«У час реформ ми повинні підходити із розумінням до фінансових питань, а голови територіальних громад повинні вміло розпорядитися тим фінансовим ресурсом, який мають в наявності та вживати всіх заходів задля його наповнення», – зазначила Людмила Мариніна.