Також дивіться новини на facebook.com

На Сарненщині працює Моніторингова група з Міністерства розвитку громад та територій України

Робоча група перевіряє об’єкти на відповідність державним будівельним нормам, зокрема, в частині безпеки експлуатації, інклюзивності та новітнім стандартам у розвитку соціальної інфраструктури. В результаті цієї роботи не тільки виявляються вузькі місця в процесі реалізації об’єктів, але й координуються зусилля всіх причетних сторін та організацій задля успішного завершення проектів у заплановані терміни.

Відтак, вчора перший заступник голови Сарненської райдержадміністрації Людмила Мариніна спільно з моніторинговою групою Мінрегіону проінспектували об’єкти « Велике будівництво », що реалізовуються на території Сарненського району, а саме:

будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на вул.Нова,38 в с.Цепцевичі;
реконструкція приймального відділення КНП "Сарненська центральна районна лікарня".     
                                 
Фахівці з технічного нагляду у ході перевірки оцінюють якість будівництва, матеріали, які використовують підрядники, а також дотримання термінів виконання робіт.

Після завершення огляду, інспектор з технічного нагляду моніторингової групи з Мінрегіону зазначив, що приймальне відділення «Сарненської ЦРЛ» одне з кращих реконструйованих відділень на території області.