Також дивіться новини на facebook.com

№ 227 від 24.06.2021 року "Про звільнення громадян з альтернативної (невійськової) служби"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

24 червня 2021 року                                                                                           № 227

 

Про звільнення громадян

з альтернативної (невійськової)

служби  

 

         Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 20 Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу», відповідно до пункту 49 Положення «Про порядок проходження альтернативної (невійськової) служби», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 листопада 1999 року №2066 «Про затвердження нормативно-правових актів щодо застосування Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу» (зі змінами):

 

1. Припинити з 24 червня 2021 року альтернативну (невійськової) службу громадян Карповця Андрія Олександровича, 01 вересня 1999 року народження та Ковальчука Станіслава Миколайовича, 04 січня 1997 року народження у зв’язку із закінченням строку її проходження.

2. Рекомендувати керівникам:

ДП «Клесівське лісове господарство» (Ониськевич М.М.), в якому громадянин Карповець А.О. проходив альтернативну (невійськову) службу, припинити дію строкового трудового договору укладеного з ним на період служби,  провести розрахунки відповідно до чинного законодавства України та зробити запис у трудовій книжці про строк проходження альтернативної (невійськової) служби;

комунального підприємства Сарненської міської ради «Екосервіс» (Шапірко М.М.), в якому громадянин Ковальчук С.М. проходив альтернативну (невійськову) службу, припинити дію строкового трудового договору укладеного з ним на період служби, провести розрахунки відповідно до чинного законодавства України та зробити запис у трудовій книжці про строк проходження альтернативної (невійськової) служби;

         копії наказів про звільнення надати у пятиденний термін фінансовому управлінню Сарненської райдержадміністрації (м. Сарни, вул. Демократична, 17).

3. Фінансовому управлінню Сарненської райдержадміністрації  впродовж п’яти календарних днів рішення про звільнення громадян з альтернативної (невійськової) служби направити у Сарненський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

Голова адміністрації                                                                    Олександр КОХАН