Також дивіться новини на facebook.com

На Сарненщині працівників Національної поліції привітали з професійним святом

Щороку 4 липня в Україні відзначають День Національної поліції України. Відтак,  напередодні свята правоохоронців Сарненщини урочисто  привітали на територіях їх підрозділів.

Сьогодні голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан долучився до урочистих вітань працівників Сарненського районного відділу поліції, відділу організації несення служби у місті Сарни Управління патрульної поліції Департаменту патрульної поліції
та Сарненського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Рівненській області.

«Сарненщина пишається Вами, шановні працівники поліції, адже ви  ставите свій професійний обов’язок понад усе та завжди готові до самопожертви заради інших.

У цей день я від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, вірності службовому обов’язку. Нехай ваша служба буде легкою, безпечною та нагороджена повагою і довірою кожного громадянина», - зазначив Олександр Кохан у вітальному слові.

Також зі словами подяки за щоденну працю до колег звернувся начальник Сарненського районного відділу поліції ГУ НП в Рівненській області Григорій Гольонко. Він побажав правоохоронцям міцного здоров’я та благополуччя.

Наприкінці урочистостей кращих співробітників поліції Сарненщини відзначили  подяками і грамотами різних рівнів.